Otp Bank Nyrt. - Füzesabonyi Bankfiók

Otp Bank Nyrt. - Füzesabonyi Bankfiók
Rákóczi Ferenc Út 77.
3390 Füzesabony
Heves
(1) 366 6388
(36) 341 019
(40) 366 388
Frissítve több, mint 6 hónappal ezelőtt

Leírás

Tel: (40) 366-388A csoporttagok közötti szinergiák kihasználása mind Magyarországon, mind a nemzetközi csoportban összehangolt fejlesztések és egyes tevékenységek integrálása révén érhető el. Az OTP Bank tevékenysége hatást gyakorol a gazdaságra, társadalomra és környezetre egyaránt, ugyanakkor a globális kihívások is befolyásolják működésünket, érintettjeinkkel való kapcsolatunkat. Célunk, hogy a kockázatokat lehetőségekké alakítsuk, erősítve ezzel a Bankcsoport hosszú távú fenntarthatóságát, a bizalom erősítését. A bank stabil pénzügyi helyzete, növekvő gazdasági teljesítménye; etikus és transzparenstevékenysége valamint a felelős pénzügyi szolgáltatások biztosítják a kiszámítható és megbízható működést, mely egyben lehetőséget nyújt a környezet, illetve a társadalom szélesebb körű figyelembe vételére, támogatására.

 1. Valuta-deviza árfolyamok

Cégleírás
Nyitva tartás h: 7.45-17.00 k: 7.45-15.15 sze: 7.45-15.15 cs: 7.45-16.00 p: 7.45-13.30 szo: - v: - Célunk, hogy a kockázatokat lehetőségekké alakítsuk, erősítve ezzel a Bankcsoport hosszú távú fenntarthatóságát, a bizalom erősítését. A bank stabil pénzügyi helyzete, növekvő gazdasági teljesítménye; etikus és transzparenstevékenysége valamint a felelős pénzügyi szolgáltatások biztosítják a kiszámítható és megbízható működést, mely egyben lehetőséget nyújt a környezet, illetve a társadalom szélesebb körű figyelembe vételére, támogatására. Fontosnak tartjuk a lakosság ezen belül is főként a fiatalok - pénzügyi tájékozottságának és kultúrájának fejlesztését; valamint különböző programjainkon keresztül a helyi közösségek és a társadalom törekvéseinek elősegítését. Folyamatosan törekszünk a tevékenységünkből fakadó közvetlen és közvetett negatív környezeti hatások csökkentésére, valamint a szemléletformálás a környezettudatosság terén.
Kulcsszavak:
Biztosítás, Bank
Termékek
Folyószámlahitel, Értékpapírok, Üzleti kártyák, Betétek, Deviza betét, Finanszírozás, Faktoring, Állampapírok, Számlavezetés, Valuta váltás, Hitelek, Forinthitelek, Refinanszírozás, Devizahitelek, Befektetések, személyi kölcsön, lakáshitel
Szolgáltatások
Private Banking
Márkanevek
OTP, MasterCard, VISA
További szolgáltatások
OTP SmartBank, OTP SmartBróker, OTP Klub, OTP SZÉP kártya
Fizetési lehetőségek
 • American Express
  American Express
 • Készpénz
  Készpénz
 • MasterCard
  MasterCard
 • Visa
  Visa
 • Banki átutalás
  Banki átutalás
 • Euro
  Euro
Otp Bank Nyrt. - Füzesabonyi Bankfiók a következő kategóriákban szerepel:
Képek hozzáadása

Vélemények

Legyen Ön az első, aki elmondja véleményét az alábbi cégről: Otp Bank Nyrt. - Füzesabonyi Bankfiók

Ossza meg tapasztalatait másokkal is!

Facebook
Twitter

Üzletek a közelben

 1. Szent István Tér 3.
  3350  Kál
 2. Mátyás Király Út 149.
  3400  Mezőkövesd
 3. MÁTYÁS KIR. U. 149.
  3400  Mezőkövesd
 4. Otp Bank Eger
  17.02 km
  TÖRVÉNYHÁZ UTCA 4.
  3300  Eger
 5. Széchenyi István Utca 2/A
  3300  Eger